GIBAP RASA…
JERAGAT DAH LAMA BERKERAK DI MUKA?

JADI..
Anda Wajib Cuba SKIINZ nie Sekarang!!!

 


“Cuba korang tengok muka akak nie… rasa2 mesti korang pun teruja nak rasai pengalaman yang mengujakan macam nie juga kan..?”

“Saya tengok muka saya sekarang nie macam muka saya 10 tahun yang lepas tau.. makin muda pulak rasanya. Bayangkan.. kulit saya semakin lembut, cerah berseri… yang penting sangat, jeragat dah cabut lari!

Tapi sebelum nie…

teruk jeragat kat muka saya nie.. memang nampak macam bermisai, comot dan kusam sangat.
Saya dah rasa penat cuba macam-macam produk… murah atau mahal, siap dah buat laser lagi tapi…
jeragat masih kekal di muka.. semakin banyak, tebal dan gelap pulak tu
sehinggalah saya diperkenalkan dengan produk SKIINZ nie.

Mula tu memanglah rasa kurang yakin…
tapi Alhamdulillah.. lihatlah hasilnya sekarang, happy sangat!”

– Pn Ida

———————————
Bagaimana dengan anda?
Masih tercari-cari produk yang boleh bantu selesaikan masalah JERAGAT anda dan tampil lebih muda dan menarik..?
Paling tidak pun biarlah muka tu nampak lebih bersih dan cerah berseri kan?

———————————

 

TAHNIAH…!!!

Anda berada di tempat yang tepat untuk membantu anda untuk mencapai impian anda itu.

Sekarang…

Teruskan membaca sehingga ayat terakhir. Siapa tahu, mungkin inilah detik permulaan untuk anda menikmati gaya kehidupan yang jauh lebih baik… BEBAS JERAGAT, tampil LEBH MUDA, CANTIK dan BERSERI.

NAK…???

 

PUNCA JERAGAT?

Sebelum itu, tahukah anda masalah jeragat dan kulit yang lain antaranya berpunca daripada beberapa faktor juga, antaranya..

 Keadaan Persekitaran
 Sinar UV A & B
 Peningkatan Usia
 Kurang Penjagaan Kulit
 Hormon – Contoh Pil Perancang Kehamilan
 Penggunaan Produk Dengan Pengelupasan
 Penggunaan Produk Dengan Bahan Kimia Terlarang

 

———————————
“Berita baik buat anda yang mahukan perubahan…
Hilangkan JERAGAT di muka, kembalikan keremajaan kulit wajah anda dan tampil lebih MUDA… CERAH BERSERI serta lebih YAKIN Secara Selamat dan Berkesan!!!”

———————————

“BETUL ker nie.. tak bahaya??
Saya dah cuba mcm2 pun sebelum nie, jeragat tak hilang jugak..!” 

YA kami faham… tapi usah risau sebab kami juga adalah pengguna seperti anda yang pentingkan kualiti dan kesihatan. Ia bukan sebarangan produk dengan formula biasa2 atau “ready-made” atau timbang kilo yang kaya dengan bahan kimia terlarang yang boleh memudaratkan tu. Tidak sama sekali!

Produk ini adalah dengan gabungan formulasi eksklusif seperti Apple Triple Stemcell, Alp Rose, Orange, Vitamin C, Vitamin E. Sangat membantu dalam pemulihan dan penjagaan kulit secara optimum.

 Bayangkan, kesemua bahan ini akan saling ‘BEKERJASAMA’ dengan harmoni dan memberikan kesan yang terbaik dalam kulit  dan yang menariknya dapat membantu merangsang penghasilan kolagen secara semulajadi 

Antara kelebihan manfaat formulasi yang digunakan ini adalah membantu dalam 4 proses utama…
RELEASE – proses buang toksin
RELAX – proses bertenang atau rehat
REVIVE – proses pemulihan
RENEW – proses penggantian

..proses penting untuk pemulihan dan kembalikan keremajaan kulit wajah. 

Atas keberkesanan kesemua formula tersebut dalam memberikan manfaat yang sedemikian, maka lahirlah SKIINZ, produk yang diharapkan dapat membantu masalah jeragat dan kulit yang lain dengan cara yang lebih selamat dan berkesan.

———————————
LIHAT.. MEREKA SUDAH BERJAYA!!!
———————————

produk-jeragat

produk-jeragat

produk-jeragat

———————————
Anda Mempunyai MASALAH Macam Nie..?
———————————

Sedang mencari produk HILANGKAN JERAGAT yang selamat dan berkesan?
Dah cuba MACAM-MACAM produk hilangkan jeragat tapi tak hilang jugak?
Dah GIBAP cuba macam-macam produk hilangkan jeragat?
Dah habis BERIBU RINGGIT tapi jeragat masih ada jugak?
Rasa rendah diri sebab JERAGAT makin bermaharajalela kat muka?
Muka makin TERUK sebab tersalah guna produk?
Muka kena tepek foundation TEBAL untuk sorok jeragat?
Suami dah mula TEGUR muka nampak comot dan kusam sebab jeragat?

SERIUS… Anda Betul Nak Produk Hilangkan JERAGAT Yang Selamat & Berkesan..?

 

———————————
BERITA BAIK! Bayangkan.. semua masalah anda yang disebutkan di atas tadi bakal berakhir hari ini.
———————————

..untuk bantu selesaikan masalah anda 

 JERAGAT

 JERAWAT

 KESAN PARUT

 TONA KULIT TIDAK SEKATA

 KULIT BERMINYAK

 KULIT KERING

 KULIT ROSAK SEBAB GUNA PRODUK PENGELUPASAN

 

Bagaimana… masih ada soalan yang bermain di minda anda? Nak tahu bagaimana kesannya? Saya kongsikan dengan anda di sini…


Mereka Sudah..!
Nah, Sekarang Giliran Anda Pula Untuk Cantik Macam Mereka, Nak Kan..?

Bayangkan..
anda setelah gunakan SKIINZ ini juga nanti akan mengalami perubahan…

 Jeragat Tebal Anda Semakin Pudar dan Terus Hilang
 Jerawat Halus semakin berkurangan

 Kesan Parut Semakin Hilang

 Tona Kulit Semakin Sekata

 Kulit Makin Lembut dan Gebu

 Suami Puji Kulit Makin Cantik

 Kawan-kawan Tegur Pakai Produk Apa Ni?

 Dah Tak Perlu Mekap Tebal-tebal nak cover jeragat

 Keyakinan Diri Bertambah Berkali-Ganda

 

 

FORMULA HILANGKAN JERAGAT NO 1 DI MALAYSIA 

MEMPERKENALKAN…

Skincare SKIINZ – set lengkap bagi pemulihan dan penjagaan kulit wajah dengan formulasi terkini yang lebih MUDAH, SELAMAT & BERKESAN. Sangat sesuai untuk golongan lelaki dan wanita yang ingin TAMPIL LEBIH MUDA, BERGAYA DAN LEBIH YAKIN.

———————————
APA SKINCARE SKIINZ NIE..?
———————————

SKIINZ – “Produk Jeragat No 1” yang telah BERJAYA membantu ramai wanita khususnya menghilangkan jeragat comot yang sekian lama bersarang di kulit wajah mereka serta berjaya mengembalikan KEYAKINAN dengan kehadiran kulit wajah yang “BARU”.

Ia dirumus khas dengan menggunakan FORMULASI EKSKLUSIF yang terbukti berkesan sebagai bahan utama dan sesuai untuk ciri ciri kulit asia yang dapat membantu memulihkan serta menyuburkan kulit dengan lebih OPTIMUM!

———————————

APA FUNGSI SKIINZ?

Bahan-bahan utama yang digunakan dalam SKIINZ ini memang sudah terbukti secara klinikal sangat baik untuk pemulihan dan penjagaan kulit wajah secara optimum. Antara manfaat utamanya adalah membantu dalam merangsang penghasilan kolagen.

Penghasilan kolagen berkurangan dengan kadar 1.5% pada setiap tahun selepas usia 25 tahun. Selepas usia 45-50 tahun, badan kita akan kehilangan hampir separuh daripada kolagen yang ada. Jadi, semakin berusia, semakin berkurangan kolagen dalam badan. Secara umumnya, kesan kekurangan kolagen adalah kesan-kesan penuaan seperti kulit kusam, berkedut dan kendur dan jeragat.

KEPENTINGAN KOLAGEN

Mengekalkan kelembapan dan mencegah kedutan

Memulihkan masalah kulit

Mencerahkan kulit dan merawat jeragat

Melambatkan proses penuaan kulit

———————————
SET SKIINZ & FUNGSINYA

Di dalam set SKIINZ ini, ada 3 produk utama iaitu SKIINZ ADVANCED CLEANSER, SERUM & BB CUSHION FOUNDATION. Setiap satu mempunyai peranan atau fungsi yang tersendiri dalam proses pemulihan dan penjagaan kulit. Penggunaan kesemua produk ini amatlah disarankan untuk mendapat hasil yang lebih efektif secara optimum.

———————————
BAHAN AKTIF DI DALAM  SKIINZ

 

 

———————————

KELEBIHAN  SKIINZ

Menganjalkan Kulit
Menghilangkan Kesan Parut
Mengatasi Masalah Jerawat
Melindungi Kulit Dari Sinar UV
Mengekalkan Kelembapan Kulit
Melembutkan & Melicinkan Kulit
Mengecilkan Liang Roma Terbuka
Merangsang Penghasilan Kolagen
Mengawal Masalah Kulit Berminyak
Mencerahkan & Tona Kulit Lebih Sekata
Memberikan Kesan Anti Penuaan & Anti Kedutan
 Melindungi Kulit Dengan Ciri Anti-Kulat & Anti-Bakteria

 

———————————
Jadi…
Teruskan usaha anda, mereka boleh cantik tanpa JERAGAT, pastinya ANDA juga BOLEH seperti mereka. YAKINLAH… Dan Bertangguh itu tidak akan selesaikan masalah anda!

Ramai lagi yang dah mencuba SKIINZ ini
———————————

5 LANGKAH MUDAH PENGGUNAAN SET SKIINZ

Langkah 1: Bersihkan muka dengan SKIINZ Advanced Cleanser

Langkah 2: Lapkan muka dengan lembut sehingga kering dengan tuala muka

Langkah 3: Ambil SKIINZ Advanced Serum (tekan dalam 2 kali), dan buatkan titik-titik di beberapa bahagian muka sebelum meratakankan.

Langkah 4: Tepukan lembut di bahagian muka agar SKIINZ Advanced Serum dapat menyerap dengan lebih optimum

Langkah 5: Ambil SKIINZ Advanced BB Cushion Foundation. Tekan aplikator span pada kusyen yang diresapkan dengan cecair bedak asas tersebut. Tekap dan lakukan sapuan lembut di muka. Penting untuk memberikan litupan sempurna dan manfaat penjagaan kulit seperti perlindungan UV, penghidratan, kawalan pori-pori, pencerahan dan bahan-bahan anti-penuaan.

Sekarang…
Kami berikan anda PELUANG untuk mendapatkanya…


Harga set SKIINZ 3-dalam-1 ini adalah RM361, tapi anda TAK PERLU BAYAR dengan harga ini! Kami nak bagi anda harga yang sangat SANGAT SPECIAL.
———————————

KLIK UNTUK PEMBELIAN

KLIK UNTUK PEMBELIAN

Boleh juga hubungi melalui
 Tel:+60133644144
WhatsApp: +60133644144

SOALAN LAZIM

Kami menggunakan perkhidmatan sama ada POSLAJU ataupun GDEX untuk membuat penghantaran. Proses penghantaran mengambil masa 1-3 hari bekerja bergantung kepada lokasi anda.

ALHAMDULILLAH… kami sentiasa menerima banyak feedback positif dari pengguna SKIINZ ni.
Bagi masalah jeragat yang tebal tu kita sarankan untuk lebih bersabar kerana proses pemulihan mengambil masa apatah lagi SKIINZ nie membantu secara semulajadi dari dalam dan bebas bahan kimia merbahaya.

SKIINZ tidak akan sebabkan pengelupasan sebab formula SKIINZ bukan dari jenis yang menghakis lapisan kulit. Pemulihannya secara semulajadi dari dalam.

Sangat disarankan untuk anda berhenti dahulu daripada menggunakan produk lain bagi mendapatkan keberkesanan dan hasil yang optimum dengan SKIINZ ini.

Keberkesanan cepat atau lambat bergantung pada individu. Tekstur kulit kita sendiri nie pun berbeza betul?
Faktor persekitaran, hormon, peningkatan usia, pemakanan dan kesan penggunaan produk terdahulu antaranya juga ada mainkan peranan. Kami ada menerima feedback dari pelanggan yang mula nampak kesan seawal 7 hari. Ada juga yang mengambil masa lama sedikit dalam 3-5 minggu untuk nampak perubahan.

Haa ini terbaik dan ramai orang tanya…
Anda perlu tahu, jeragat nie terjadi disebabkan beberapa faktor seperti Pemakanan, Sinar UV A & B, Hormon, Peningkatan usia, Persekitaran dan sebagainya. Oleh itu, tanpa penjagaan… sel-sel kulit akan terdedah kepada kerosakan dan akhirnya jeragat yang baru besar kemungkinan akan tumbuh.

Tak perlu. Lepas cuci muka dengan CLEANSER, lapkan muka sehingga kering dan boleh sapu terus SERUM.

Saranan kami, rehatkan terlebih dahulu muka dari sebarang produk untuk 3-7 hari . Kita biarkan proses buang toksin (skin detox) berlaku secara semulajadi. Dalam tempoh itu, boleh cuci muka dengan air sahaja ataupun dengan menggunakan tomato. Kami akan berikan panduan terperinci nanti.

Baik, secara puratanya… bagi penggunaan 2 kali sehari, cukup untuk…

CLEANSER – 6-8 mnggu
SERUM – 4-5 minggu
BB CUSHION – 6-8 minggu

Tidak… golongan LELAKI juga sesuai dan disarankan untuk menggunakan produk SKIINZ Advanced Cleanser dan Advanced Serum ini.

Produk SKIINZ ini adalah keluaran syarikat tempatan, SR Beauty Worldwide.
Namun, produk SKIINZ menggunakan formula eksklusif yang berkualiti (bukan formula timbang atau ready-made) dan ia selamat serta berkesan untuk penjagaan kulit. SKIINZ melalui proses R&D yang ketat dan ada pengesahan KKM.

Boleh juga hubungi melalui
 Tel:+60133644144
WhatsApp: +60133644144
Email: sales.skiinz@gmail.com