Penawar Jeragat No 1

Kami Memahami Masalah Kulit Anda.

Jenis dan masalah kulit adalah berbeza antara individu. Ini 9 masalah kulit biasa.

JERAWAT

Jerawat merupakan isu yang paling membimbangkan tidak kira peringkat umur. Punca utama masalah jerawat disebabkan rangsangan hormon yang mengakibatkan penghasilan sebum yang berlebihan. Sebum yang berlebihan akan menggalakkan pertumbuhan kuman dan menyebabkan liang pori kulit tersumbat

PARUT

Parut boleh berlaku atas pelbagai sebab. Salah satu sebab adalah luka atau kecederaan terjadi pada kulit semasa kulit dalam proses pemulihan. Parut jerawat pada muka adalah disebabkan oleh masalah jerawat yang tidak dirawat pada peringkat awal. Berikutan masalah jerawat, apabila kulit sedang memulih, perubahan warna akan berlaku lalu meninggalkan tanda atau parut pada kulit.

KULIT KERING & SENSITIF

Apabila kulit menjadi kering, ia adalah lebih sensitif terhadap rangsangan luaran. Akibatnya, lipid pada permukaan kulit tidak dapat berfungsi dengan berkesan. Rangsangan dan perengsa luaran akan menembusi jauh ke dalam kulit dan menyebabkan kulit menjadi semakin lemah dan mudah mengelupas.

OIL SEEDS / MILIA

Milia / Oil Seed berlaku pada lelaki dan perempuan, terutamanya orang yang merokok atau tidur lewat. Selain itu, penggunaan produk kecantikan berasaskan minyak, seperti pelembap dan krim mata yang kerap juga boleh menyebabkan pertumbuhan Milia / Oil Seed.

KULIT BERMINYAK

Biasanya, kulit jenis berminyak mempunyai liang pori yang besar, mudah berjerawat dan bintik hitam mudah terjadi. Ini disebabkan oleh kelenjar minyak yang terlalu aktif dan menghasilkan sebum yang berlebihan. Maka, liang pori kulit menjadi besar dan mudah tersumbat.

TON KULIT TAK SEKATA

Ton kulit tak sekata merupakan masalah yang biasa dihadapi oleh penduduk di Malaysia. Kulit kelihatan kusam dan tidak bermaya. Kekurangan tidur, tekanan, pengurangan kolagen dan tabiat penjagaan kulit yang tidak baik adalah faktor utama yang menyebabkan ton kulit tak sekata.

JERAGAT / PIGMENTASI

Jeragat mempunyai pelbagai jenis: bercak-bercak hitam, bintik usia, tompok penuaan. Kesemuanya akan menyebabkan ton kulit kelihatan tidak sekata. Punca masalah jeragat adalah kerana penghasilan melanin yang berlebihan akibat pendedahan sinaran UV yang keterlaluan dan merosakkan kulit.

PENUAAN KULIT / KULIT KENDUR / GARISAN HALUS / KEDUTAN

Penuaan menyebabkan kulit kita menjadi semakin nipis dan kering. Salah satu faktor yang menyebabkan garisan halus dan kedutan terjadi adalah pendedahan kepada cahaya matahari dan sinaran UV berbahaya untuk tempoh masa yang panjang

LINGKARAN HITAM PADA MATA

Lingkaram hitam pada mata disebakan oleh hiperpigmentasi, akibat menggosok mata dengan kerap, pendedahan kepada cahaya matahari atau genetik. Alkohol juga boleh menyebabkan lingkaran hitam pada mata terjadi

Seriously masalah kulit muka nie mmg sgt merisaukan… tapi jika dibiarkan, merebak lebih teruk pula nanti. Boleh jadi stress dibuatnya kan?

Usah risau, kami ada penyelesaian bukan sahaja untuk rawatan masalah kulit tetapi juga untuk penjagaan kulit yang sesuai, selamat dan berkesan untuk anda.

“Ok, cuba sis tgk feedback sis nie… rasa2 mesti sis pun teruja nak rasai pengalaman yg mengujakan mcm nie juga kan..?”

Ok, nie sis ida…

Sblum nie sis ida ada masalah jeragat, agak serius juga. Bukan tidak berusaha tapi dia dah cuba mcm2 produk… baik murah sehinggalah yg mahal. Kalau nak dikira… mmg ribu riban dah habis lah huhu. Apa yg mengecewakan, sis ida tidak nmpk kesan perubahannya… jeragat tetap ada.

Suatu hari, sis ida terlihat iklan rawatan laser di tv… dia pun nekad nak mencuba. Sis ida nie tiada masalah ttg bab kewangan apalagi ttg masalah jeragat dia tu. Sanggup berhabis asalkan selesai masalah. Setelah buat rawatan laser… sis ida mampu tersenyum melihat kesannya. Jeragat nmpk hilang… sis ida juga dipililh utk jadi testimoni utk iklan tv bg beauty center tersebut. Glamour sat sis ida nie hehe.

Ibarat peribahasa melayu.. ku sangka panas hingga ke petang, rupanya hujan di tengah hari. Slps sebulan dua buat rawatan, jeragat kembali muncul… semakin teruk pula.

Boleh bayangkan bgmana perasaan sis ida masa tu?
Kata org, berat mata memandang… berat lagi bahu yg memikulnya.
Dia mmg rasa stress dan down sgt… rasa rendah diri dan malu nak berjumpa dgn org. Muka semakin kering, kusam dan nmpk bercapuk.

Masa iza jumpa dia… mmg iza pun terkejut dgn keadaan muka dia. Kesian sgt…
Segan sebenarnya tapi serius iza rasa nak juga cuba tolong dia… So iza perkenalkan produk SKIINZ nie pada dia

“Saya tgk muka saya skrg nie mcm muka saya 10 tahun yg lepas tau.. makin muda pulak rasanya.
Bayangkan.. kulit saya skrg nie semakin lembut, cerah sekata dan berseri… apa yg penting sgt, jeragat dah cabut lari!

Tapi sebelum nie…

teruk jeragat kat muka saya nie.. mmg nmpk mcm bermisai, bercapuk, comot dan kusam sgt tau.
Saya dah rasa penat cuba mcm2 produk… murah atau mahal, siap dah buat laser lagi tapi…
jeragat masih bertepek kat muka.. semakin banyak, tebal dan gelap pulak tu
sehinggalah saya diperkenalkan dengan produk SKIINZ nie.

Serius, mula tu mmglah rasa kurang yakin hehe..
tapi Alhamdulillah.. lihatlah hasilnya sekarang, saya lebih berkeyakinan dgn penampilan saya.
Asben terutamanya… mmg teruja sgt tgk perubahan saya, makin muda kan!
Saya mmg puas hati dgn SKIINZ nie dan rasa happy sangat!”

– sis ida

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk skin care SKIINZ yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut pengguna.

Memperkenalkan SKIINZ Skin Care…

Baik, skin care SKIINZ nie ada 3 produk utama ya…

  1. SKIINZ Advanced Cleanser
  2. SKIINZ Advanced Serum
  3. SKIINZ Advanced Serum Foundation

… simple sangat tapi lengkap dan efektif utk rawatan dan penjagaan kulit secara holistik.

Owh yea… yang bestnya skin care nie sesuai utk lelaki dan wanita ya 😊

KELEBIHAN SKIINZ

Cuba lihat kelebihan skin care SKIINZ yang akan bantu selesaikan masalah anda itu pula ya…

1. EXCLUSIVE

  • SKIINZ dengan formulasi yang berkualiti tinggi menjadikannya lebih eksklusif dan premium
  • Diperkayakan lagi dengan ciri-ciri Pelembap, Anti Penuaan, Anti Kedutan, Anti Oksidan, Anti Bakteria & Anti Fungal, Vitamin C & E dan juga SPF 35

2. SAFETY

PENTING ‼ SKIINZ nie SELAMAT – produk yang bebas dari bahan kimia yg terlarang lagi merbahaya seperti merkuri & hidrokuinon… kita ada pilihan !

No worries… skincare SKIINZ ini memang berdaftar dengan National Pharmaceutical Control Bureau (NPCB) KKM ya..

  • Advanced Cleanser 
    NOT190101641K
  • Advanced Serum 
    NOT190101643K
  • Advanced Serum Foundation 
    NOT180902557K (Light Beige)
    NOT180902558K (Medium Beige)

3. QUALITY

  • Tiada kompromi dari aspek Quality
  • Quality product dengan formulasi exclusive dan premium tadi dapat diterjemahkan kepada Quality Lifestyle, gaya hidup ideal dan seimbang baik segi penampilan mahupun kesihatan.
  • Bayangkan, 5 ciri-ciri GLOWING SKIN yang bakal anda rasai dengan penggunaan skin care SKIINZ:
    1. Kulit menjadi lembut dan mempunyai tekstur yang halus
    2. Kulit tidak kusam, tidak terlalu berminyak, tidak kering dan tidak mengelupas
    3. Memulihlan liang pori-pori menjadi kecil atau halus
    4. Tona kulit sekata dan bebas daripada cela dan bintik-bintik hitam
    5. Kulit yang sihat dan bebas daripada kerosakan kulit atau sel kulit

“GLOWING SKIN” semudah ABC dengan skin care SKIINZ..!

Skin care SKIINZ nie mmg telah diuji dan diformulasikan dengan baik antara satu sama lain utk berikan kesan pemulihan, perlindungan dan penjagaan yg optimum.

1. CLEANSER
Bersihkan permukaan kulit daripada kekotoran, debu, sisa solekan dan sel-sel kulit mati yang boleh sebabkan liang kulit (pori) tersumbat. Sel-sel kulit mati sebahagiannya akan tanggal sendiri, sebahagian lagi akan kekal di permukaan kulit. Ini menjadikan kulit nampak kusam, kering dan boleh sebabkan liang kulit (pori) tersumbat). Min penggunaan 2x sehari, pagi dan petang.

2. SERUM
Bila liang2 kulit (pori) bersih, molekul SERUM yang halus mudah meresap masuk ke lapisan dalam dengan lebih baik. SERUM mempunyai bahan active untuk merangsang penghasilan kolagen bagi proses pemulihan dan penggantian sel kulit yang lebih muda, sihat dan anjal. Juga dilengkapi dgn PELEMBAP, ANTI AGING, ANTI BAKTERIA, ANTI FUNGAL, VITAMIN C & E. Min 2x sehari juga selepas cuci muka dgn CLEANSER.

3. SERUM FOUNDATION
Berikan kesan pemulihan dan perlindungan dari sinaran Ultra Violet matahari (SPF 35) serta kesan akhir yang lebih cerah sekata serta flawless. Hanya scroll jer bila nak keluar rumah… siap 😊

SKIINZ ni mmg selamat ya… iza berusaha bagi jaminan peribadi atas nama iza sendiri. Sebab iza tak nak sis rasa tak selesa.

Iza pun tak mahu sis mencuba jika sis tak jelas dengan SKIINZ nie atau tak yakin dengan iza.

Cuba sis lihat testimonial nie dulu..

👇🏻

MASALAH JERAGAT

MASALAH JERAWAT

MASALAH KULIT KERING & KUSAM

LAIN-LAIN FEEDBACK

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk skin care SKIINZ yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut pengguna.

Mcmana, boleh lihat sendiri perubahan mereka kan…?

Mereka semua kini berasa lebih berkeyakinan dgn kulit wajah yg bebas masalah, semakin flawless plak tu setelah gunakan skin care SKIINZ nie 😊

Bayangkan.. sis setelah gunakan skin care SKIINZ nie nnt juga akan merasai kesan perubahan yg mengujakan seperti mereka ya

Best kan?

MEREKA SUDAH BERJAYA..!

Bayangkan… anda juga bakal merasai kesan perubahan yg mengujakan seperti mereka slps gunakan SKIINZ nie nanti

BERITA BAIK..!

Kini, PELUANG bagi anda untuk mendapatkannya dan rasai sendiri kesan perubahan yang mengujakan..!
Apa yang menariknya… anda boleh dapatkan dengan harga PROMO, so LEBIH JIMAT & LEBIH NILAI

SKIINZ Essential Series – Premium (Light)

SKIINZ Advanced Cleanser (50ml) x 1 unit
SKIINZ Advanced Serum (30ml) x 1 unit
SKIINZ Advanced Serum Foundation – Light Beige (25ml) x 1 unit

Harga Pasaran RM381.00

========================
Harga RAYA SPECIAL RM228.00
JIMAT RM153

========================

*Cukup untuk kegunaan 2-3 bulan. Bergantung kepada cara penggunaan
** Harga untuk Semenanjung Malaysia

SKIINZ Essential Series – Premium (Medium)

SKIINZ Advanced Cleanser (50ml) x 1 unit
SKIINZ Advanced Serum (30ml) x 1 unit
SKIINZ Advanced Serum Foundation – Medium Beige (25ml) x 1 unit

Harga Pasaran RM381.00

========================
Harga RAYA SPECIAL RM228.00
JIMAT RM153

========================

*Cukup untuk kegunaan 2-3 bulan. Bergantung kepada cara penggunaan
** Harga untuk Semenanjung Malaysia

SKIINZ Essential Series – Basic

SKIINZ Advanced Cleanser (50ml) x 1 unit
SKIINZ Advanced Serum (30ml) x 1 unit

Harga Pasaran RM249.00

========================
Harga RAYA SPECIAL RM139.00
JIMAT RM110

========================

*Cukup untuk kegunaan 2-3 bulan. Bergantung kepada cara penggunaan
** Harga untuk Semenanjung Malaysia

Confirm Sekarang..!

Jika ada apa-apa nak kami BANTU, klik button WhatsApp di bawah..

WhatsApp
Copyright ©2019 SKIINZ, All Rights Reserved.
Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini
By |2019-04-15T04:42:24+00:00April 15th, 2019|Categories: Uncategorized|Comments Off on Penawar Jeragat No 1

About the Author: