Sampai hati dia cakap macam tu kat aku..!

//Sampai hati dia cakap macam tu kat aku..!

Sampai hati dia cakap macam tu kat aku..!

Nie nak share cerita tentang kawan iza, Amy namanya.

Amy ada msg iza sebelum nie…

Berat Amy semakin naik sejak 6 bulan lepas, selera makan menggiler katanya..
Habis tang perut, peha dan lengan jadi besar…
Jadi stres betul, semua baju tak muat.. segannya kak iza

Seminggu slps tu… Iza ada terima msg dari Amy semula

Kak iza, hari nie Amy rasa happy sangat hihi
Timbang tadi berat dah turun 69kg!
Sebelum nie duk main 72kg jer..

Baju yg lama-lama dulu pun dah boleh pakai…hihi
Dulu kalau pakai baju kurung tersekat kat perut dan pinggul… tak mahu turun
Baru habis sebotol..!

Bulan puasa aritu pun best jer.. sahur dan berbuka makan sikit, tapi tak rasa lapar pun
Memang berkesan jus SG nie… kalau tak try, tgk mcm jus biasa jer
Sebelum nie dah cuba macam2 produk lain… tapi tak turun-turun pun.

Tapi yang sedihnya, bila nak try jus SG nie, suami sampai cakap:

“tak jadi dah.. tak turun nyaa… makan ler suplemen apa pun..!”

Sedih dan sentap Amy dibuatnya..

sampai hati dia cakap macam tu kat aku..!

Sampai semua baju tak boleh pakai baru nekad.. Amy jadikan kata-kata suami sebagai pembakar semangat
Pastu hari-hari duk baca testimoni customer kak iza, tu yang nak try jugak!
Bila dah try memang berkesan

Nie suami sendiri dah nampak kesannya sebab baju sebelum nie dah boleh pakai dah… hihi
Ok, terima kasih kak iza jual produk yang ohsem nie

Pagi nie Amy ada msg iza lagi…

Ari ni dah 67kg hihi
Semalam pun dah ada orang tegur nampak kurus
Hati berbunga2

5kg lebih kurang turun… Alhamdulillah, biar lambat asal selamat… hihi
Tak sampai bulan ke2 dah turun 5kg.. ok la tu.. hihi

Hihi.. ada byk jugak baju longgar…
Setiap hari dapat rasa badan makin ringan
Nie tak workout pun..!

Mcm tulah Amy bagitau iza

Siapa lagi yang ada masalah sama macam Amy nie, berat badan berlebihan atau perut buncit dan dah try macam-macam tapi berat susah nak turun?

Nak kami BANTU..?

BERITA BAIK..!!

Anda berada di tempat yang betul untuk membantu anda mencapai impian anda itu.

Jadi, teruskan membaca sehingga ayat terakhir… 

Siapa tahu, inilah detik permulaan untuk anda menikmati gaya kehidupan yang jauh lebih baik…

“Bila korang tengok gambar nie… mesti korang pun terasa nak rasai pengalaman yang mengujakan macam nie juga kan..?”

Siapa kata wanita berusia tak boleh turunkan berat..?

Siyes… cuba korang tengok gambar nie.. kak sara nie umur dah cecah 51 tahun, dah ada cucu pun tau!

Dia ada bagitau… sebelum nie dah cuba macam-macam tapi tak berhasil pun. Last, dia amalkan minum air lemon kononnya untuk bantu detox.. malangnya usus jadi nipis dan mudah terluka dan berdarah. Dia ada masalah sembelit juga sebelum ini. Bayangkan badannya makin kembang dan berat terus naik. Dia memang risau sangat.

Iza perkenalkan jus SG pada dia… dia pun amalkan dengan konsisten. Masalah sembelitnya mula selesai, pembuangan jadi lancar.. badan rasa semakin ringan dan segar bertenaga.

Cuba lihat gambarnya yang terbaharu tu… katanya dia sendiri tak perasan badan dah semakin kecik. Dah turun 15kg! Beli baju semua besar… sekarang kena cari baju yang ada tali pinggang hehe.

kak sara

Dah kemana hilang perut kau..!

Ini kisah bro umbai (nama manja). Masa pergi berjumpa dengannya dulu, dia baru keluar dari hospital sebab masalah semput… seminggu juga terlantar di hospital masa tu.

Bayangkan dengan berat mencecah 129kg.. pergerakan memang sangat terbatas dan cepat penat sehingga semput pula. Iza dan asben perkenalkan jus SG kepadanya. Alhamdulillah inilah hasilnya.. perut semakin kempis dan berat dah turun 15kg!

bro umbai

Nie pula kisah Maz dari Sabah…

Beratnya sebelum ini 69kg. Boleh nampak sendiri pun gambar dia sebelum ini.. memang nampak besar, berisi dan muka bulat jer. Pernah cuba macam-macam produk sebelum ini tapi tidak nampak kesan perubahannya.

Alhamdulillah setelah amalkan jus SG dengan konsisten… ramai yang dah tegur dia nampak kurus. Memang dia sendiri pun tak perasan katanya… “patutlah habis semua baju seluar rasa makin longgar hehe”

Maz ada bagitau… berat dia dah turun 14kg!

Maz

Okay nie Iza share feedback Iza sendiri pula ya..

Selepas bersalin anak ke4, czer.. Iza dapat rasakan badan semakin kembang dan berat hehe. Bayangkanlah dari baju saiz S bertukar kepada L.. kawan-kawan semua dah tegur kenapa makin besar, malu rasanya tau. Lebih sedih lagi masa buat blood test… paras kolesterol dan bacaan gula dalam darah tinggi. Tapak kaki dan tumit selalu sakit. Serius memang sedih sangat masa tu.. keyakinan diri pun kurang!

Alhamdulillah setelah amalkan jus SG nie dengan konsisten.. slowly Iza dapat rasai kesan perubahannya sehinggalah dapat capai berat dan BMI ideal nie, berat Iza dah turun 11kg!

Apa yang menariknya, masalah sebelum nie… sakit lutut, tumit, kolesterol tinggi, bacaan gula tinggi semuanya pun tiada lagi.

Iza
Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk Jus SG yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

 “Anda masih tercari-cari produk yang dapat bantu anda turunkan berat badan dan secara tidak langsung membuatkan potongan badan kelihatan lebih menarik?… Paling tidak pun biarlah bersesuaian dengan berat badan dan BMI ideal anda?”

Apa itu BMI?

BMI (Body Mass Index) atau Indeks Jisim Tubuh adalah ukuran untuk menilai berat badan anda berbanding dengan ketinggian.

Bagaimana untuk mengira BMI?

Dapatkan BMI anda sekarang.  Masukkan info yang diperlukan di bawah dan klik Calculate your BMI.
Lihat RESULT.

Powered by YAZIO

KEGUNAAN BMI

BMI adalah salah satu indikator kadar relatif lemak tubuh seseorang yang sudah dewasa dengan usia 20 tahun ke atas. BMI digunakan untuk menentukan status berat badan seseorang apakah seseorang memiliki badan yang terlalu kurus, ideal, atau terlalu gemuk. BMI membantu menilai status berat badan seseorang terhadap risiko masalah kesihatan akibat kekurangan atau kelebihan berat badan.

“Tahukah anda bahawa berat berlebihan atau obesiti adalah penarik atau punca awal yang meningkatkan risiko masalah kesihatan?”

Kajian menunjukkan bahawa berat badan yang berlebihan adalah masalah kesihatan yang serius bagi kebanyakan orang. Ia meningkatkan risiko kepada beberapa penyakit yang serius seperti:

  1. penyakit jantung
  2. angin ahmar (stroke)
  3. diabetes
  4. kanser
  5. darah tinggi
  6. arthritis (sakit sendi)
  7. vena varikos (urat berpintal) dan
  8. kematian pra-matang

Kami pasti anda semua tidak mahu ini terjadi pada anda… betul?

Apakah berat badan unggul?

  1. Anda mempunyai berat badan unggul sekiranya BMI anda adalah di antara 18.5 hingga 24.9/km².
  2. Kajian menunjukkan bahawa jangka hayat seseorang yang mempunyai BMI unggul adalah lebih tinggi daripada seseorang yang mempunyai BMI yang lebih rendah atau tinggi.

Bagaimanakah saya mengekalkan berat badan yang unggul?

  1. Imbangkan pengambilan makanan anda dengan aktiviti fizikal.
  2. Tentukan keperluan tenaga anda.
  3. Lakukan lebih banyak aktiviti fizikal. Jika anda sememangnya seorang yang sangat aktif, cuba teruskan kadar aktiviti yang sama, bersesuaian dengan umur anda.

Bilakah seseorang itu dianggap sebagai mempunyai berlebihan berat badan?

Berat anda adalah berlebihan jika BMI anda adalah 25 hingga kurang dari 30 kg/m².
Jika BMI anda adalah 30 atau lebih, anda adalah OBES.

Bagaimana seseorang itu boleh menurunkan berat badan mereka?

  1. Tetapkan sasaran yang realistik untuk menurunkan setengah kilogram berat badan dalam seminggu.
  2. Pastikan keperluan tenaga anda.
  3. Timbang berat badan anda sekali seminggu, sebaik- baiknya sebelum makan.
  4. Makan makanan yang sihat secara sederhana berdasarkan Piramid Makanan Malaysia.
  5. Jangan sekali-kali menyekat diri untuk tidak makan atau mengehadkan kalori jika anda sangat lapar. Jika anda berbuat demikian, anda selalunya akan makan mengikut nafsu selepas itu.
  6. Buat beberapa modifikasi dalam diet anda.
  7. Kurangkan atau elakkan makanan yang tinggi kandungan gula dan lemak seperti mentega,krim, daging yang berlemak, sos salad, kek dan pastri.
  8. Elakkan makan atau minum semasa menonton televisyen atau membaca. Lakukan senaman sederhana seperti berjalan laju, berbasikal dan berenang sekurang-kurangnya 60 minit, lima hingga enam hari seminggu.
  9. Jumpa doktor untuk mengenal pasti dan membetulkan masalah perubatan, biologikal atau fisiologikal yang berkaitan yang boleh menyumbang kepada berat badan yang berlebihan.
  10. Jumpa pakar pemakanan untuk mendapatkan maklumat tentang pengurusan berat badan anda.
  11. Dapatkan sistem sokongan. Rakan-rakan adalah kumpulan sokongan yang bagus.
  12. NAK lebih mudah untuk bantu anda..? Amalkan suplemen yang disamping memberikan lebih nutrisi dan bantu kuatkan sistem imun, ia dapat membantu menaikkan metabolisma untuk pembakaran lemak lama, menghalang pembentukan lemak baharu, berikan sara kenyang lebih lama dan mengawal selera makan.

“Berita baik buat anda yang mahukan Perubahan… Turunkan Berat Badan dan menjadikan anda tampil lebih YAKIN dengan Potongan Badan yang lebih Menarik Secara Sihat, Mudah, Selamat dan Berkesan!!”

OK KER NIE.. TAK BAHAYA..?

Owh tidak sama sekali!

Ya kami faham… tapi usah risau sebab kami juga adalah pengguna seperti anda. Ia produk dari bahan-bahan terbaik dan berkualiti serta bebas dari bahan terlarang yang memudaratkan kesihatan.

Begini… Ia hanya jus minuman yang diadun dengan gabungan formulasi premium lagi eksklusif seperti Raspberry, Green Coffee Bean, African Bush Mango, Garcinia Cambogia, White Kidney Bean, Guarana, Vitamin C, L-Carnitine, Tomato, Sakura, Stevia, Apple Stemcell Dan Argan Stemcell. Bayangkan, bahan-bahan yang sememangnya padat dengan nutrisi dan mineral, kaya dengan serat serta ciri anti oksidan ini dapat anda perolehi manfaatnya dengan lebih mudah.

Kesemua 13 bahan ini akan saling ‘BEKERJASAMA’ dengan harmoni dan memberikan kesan yang terbaik dalam tubuh dengan pengambilan secara konsisten setiap pagi sebelum bersarapan dan malam sebelum makan malam.

Antara kelebihan manfaat bahan-bahan yang digunakan ini adalah membantu meningkatkan kadar atau proses metabolisma. Kadar metabolisma antara lain akan menurun seiring dengan faktor peningkatan usia. Jadi apabila kadar metabolisma tubuh dapat ditingkatkan, ia secara terus membantu peningkatan proses pembakaran lemak dengan lebih efektif. Proses penting dalam usaha penurunan berat badan dengan lebih mudah dan cepat.

METABOLISME tu apa pulak ya?

Selalu dengar tapi apa ya…

Baik, metabolisme berasal dari perkataan Greek yang bermaksud perubahan atau transformasi. Dari segi fungsi tubuh dan pemakanan, metabolisme adalah jumlah tenaga atau kalori yang dibakar oleh tubuh untuk mengekalkan fungsi-fungsi tubuh yang asas. Tubuh anda sebenarnya membakar kalori dengan berterusan pada setiap ketika, bukan sahaja apabila anda bersenam, malah semasa anda tidur, menonton tv mahupun membeli belah. Sebagaimana sebuah kenderaan memerlukan minyak untuk menjana kuasa, metabolisme anda merupakan pengawal atau pengurus ‘minyak’ untuk tubuh anda.

Metabolisme bagi setiap individu berbeza. Ia bergantung kepada komposisi tubuh individu tersebut iaitu berdasarkan jumlah otot dan jumlah lemak di dalam tubuh. Tisu otot membakar atau menggunakan lebih banyak kalori untuk mengekalkan fungsinya berbanding dengan lemak. Maka, mereka yang mempunyai banyak tisu otot akan mempunyai kadar metabolisme yang lebih tinggi berbanding dengan mereka yang mempunyai lebih banyak lemak.

“Persoalannya, bolehkah kadar metabolisme tersebut berubah? Sudah tentu. Sekiranya anda sedang cuba menurunkan berat badan mahupun hanya untuk mengekalkan tahap kecergasan anda, meningkatkan metabolisme anda boleh membantu anda mencapai sasaran tersebut dengan lebih cepat.”

Faktor Semulajadi Yang Mempengaruhi Metabolisme

  1. Komposisi Badan

Walaupun dua individu mempunyai berat badan yang sama, individu yang mempunyai berat otot berlebihan akan mempunyai metabolisma yang lebih tinggi kerana otot membakar lebih kalori berbanding lemak.

  1. Genetik

Setiap orang mempunyai struktur tulang dan bentuk badan yang berbeza (mesomorph, ectomorph, endomorph). Orang yang tinggi langsing (seperti pemain basketball) biasanya mempunyai metabolisme melebihi orang seperti Wayne Rooney atau yang berbadan “stocky”.

  1. Umur

Metabolisma akan menurun dengan umur. Dengan itu, keperluan kalori seseorang akan turun over time. Ini kenyataan hidup. Ini sebab utama kerana ramai akan menambahkan berat badan walaupun mengambil makanan yang sama (sewaktu muda).

Nah, di sinilah antara kelebihan formulasi jus SG, berkesan dalam membantu menaikkan kadar metabolisme untuk membantu mencapai impian anda… berat badan yang ideal dan natijahnya anda dapat menikmati gaya kehidupan yang lebih sihat dan berkualiti.

LIHAT.. MEREKA INI SUDAH BERJAYA!!!

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk Jus SG yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

“Mereka Sudah..! Nah Sekarang Giliran Anda Pula Untuk Rasai Sendiri Kesan Perubahan Yang Mengujakan Seperti Mereka”

Mereka sudahpun merasai sendiri 9 kesan perubahan ketara…

  1. Turunkan Berat Dengan Pantas
  2. Kempiskan Perut Yang Buncit Dan Menggelebeh
  3. Hilangkan Lemak Degil
  4. Badan Kurus Dan Cantik
  5. Badan Sihat Dan Cergas
  6. Dapat Kawal Nafsu atau Selera Makan
  7. Boleh Sarung Baju Dan Seluar Lama
  8. Pinggang Ramping Dan Langsing
  9. Peha Dan Pinggul Dah Mengecil

Memperkenalkan jus SG… Jus minuman untuk MENURUNKAN BERAT BADAN untuk tampil lebih langsing dan kurus dengan lebih MUDAH, SELAMAT & BERKESAN. Jus SG boleh dirumuskan sebagai suplemen dengan manfaat 3-Dalam-1 iaitu KURUS, KESIHATAN & KECANTIKAN.

Sangat sesuai untuk golongan lelaki dan wanita.

APA JUS SG NIE?
Jus SG adalah jus minuman botani dengan rasa Raspberry yang sangat sedap, berasaskan gabungan 13 formulasi premium lagi eksklusif yang sangat baik untuk menurunkan berat badan anda dan menikmati gaya kehidupan yang lebih sihat.

APAKAH PERANAN JUS SG?
Formulasi jus SG memberikan rasa kenyang yang lebih lama untuk membantu mengawal selera makan, pembakaran kalori dalam badan lebih efektif melalui peningkatan kadar atau proses metabolisma, meningkatkan kadar pencernaan karbohidrat dalam badan dan seimbangkan kadar gula dalam darah. Ia turut mengurangkan penyimpanan lemak dalam badan.

RAHSIA 13 BAHAN TERBAIK DI DALAM JUS SG

1. RASPBERRY FRUIT JUICE

  • Anti-penuaan & anti-kedutan
  • Mempunyai kandungan anti oksidan yang baik untuk kulit yang cantik
  • Membantu memberikan rasa kenyang dengan kandungan serat yang tinggi
  • Membantu kestabilan paras gula dalam darah dengan indeks glisemia yang rendah

2. GREEN COFFEE BEAN

  • Membantu mengurangkan penyerapan karbohidrat
  • Membantu meningkatkan metabolima glukosa dan mengurangkan tekanan darah

3. AFRICAN BUSH MANGO

  • Membantu melancarkan proses pencernaan
  • Membantu meningkatkan kadar metabolisma badan
  • Membantu mengawal rasa lapar dengan kandungan serat yang tinggi

4. GARCINIA CAMBOGIA

  • Membantu mengawal selera makan
  • Membantu mengawal pembentukan lemak berlebihan
  • Membantu mengawal paras kolesterol
  • Membantu menurunkan dan mengimbangi paras gula dalam darah

5. WHITE KIDNEY BEAN

  • Membantu sebagai penghalang karbohidrat
  • Membantu mengawal selera makan

6. GUARANA

  • Mengurangkan sakit kepala
  • Membantu menguatkan sistem saraf
  • Membantu proses menurunkan berat badan
  • Membantu meningkatkan dan menambahkan tenaga
  • Membantu melancarkan pembuangan air besar dan kecil

7. VITAMIN C

  • Menghasilkan struktur saluran darah yang baik dan membantu sistem aliran darah.
  • Membantu penghasilan kolagen yang melembabkan kulit dari dalam dan mengurangkan kedutan dan tanda penuaan.
  • Mencerahkan kulit dari masalah jeragat dan tompok-tompok penuaan, membantu kelihatan lebih muda dan kulit lebih lembut.

8. L-CARNITINE

  • Membantu pembakaran lemak berlebihan
  • Membantu meningkatkan dan menambahkan tenaga
  • Membantu meningkatkan kadar metabolisma badan

9. TOMATO

  • Meneutralkan permukaan kulit
  • Mengecilkan liang roma dan merawat jerawat
  • Membersihkan dan menyejukkan kulit serta badan
  • Mengurangkan masalah sakit kepala, letih, susah tidur, sakit sendi, masalah penghadaman dan sakit

10. SAKURA

  • Membantu menghalang pembentukan sel kulit gelap
  • Terbukti secara saintifik membantu pembentukan kolagen untuk anti-penuaan
  • Mempunyai kandungan anti oksidan dan anti peradangan sehingga sangat baik dijadikan untuk perawatan kulit
  • Kaya dengan antioksidan yang meningkatkan keupayaan badan untuk menentang kerosakan oksidatif

13. ARGAN STEM CELL

  • Menguatkan akar rambut
  • Anti-penuaan & anti-kedutan
  • Merangsang pembaharuan sel
  • Membantu merawat masalah kulit
  • Menyegarkan dan melembapkan kulit
  • Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan.
  • Membantu membebaskan badan daripada radikal bebas yang berbahaya

13 KELEBIHAN KENAPA PERLU MENCUBA JUS SG SEKARANG!

  1. Tidak perlu berlapar
  2. Tidak perlu diet ketat
  3. Tidak wajib bersenam
  4. Meningkatkan kadar metabolisma tinggi
  5. Membantu proses detox
  6. Meningkatkan pembakaran lemak
  7. Melancarkan proses pencernaan dan pembuangan
  8. Membantu mengawal paras kolesterol
  9. 3x lebih pantas menurunkan berat badan
  10. Meningkatkan & menambahkan tenaga
  11. 3x lebih pantas dalam mengecilkan perut
  12. Menjadikan kulit lebih cerah, lembab & halus
  13. Merawat masalah kulit seperti jeragat, jerawat & kusam

“Jadi… Teruskan usaha anda, mereka boleh kurus, pastinya ANDA juga BOLEH seperti mereka. YAKINLAH… dan bertangguh itu tidak akan selesaikan masalah anda!

Ramai yang dah mencuba dan berjaya..!”

BERITA BAIK..!

Kini, PELUANG bagi anda untuk mendapatkannya dan rasai sendiri kesan perubahan yang mengujakan..!

Apa yang menariknya… anda boleh dapatkan dengan harga PROMO, so LEBIH JIMAT & LEBIH NILAI

SKIINZ SG 4-Pack

SKIINZ SG (275ml) x 4 unit
Harga Pasaran RM480.00

========================
Harga PROMO RM300.00
========================

*Cukup untuk kegunaan 2 bulan. Bergantung kepada cara penggunaan
** Harga untuk Semenanjung Malaysia
BUY NOW

SKIINZ SG 2-Pack

SKIINZ SG (275ml) x 2 unit
Harga Pasaran RM240.00

========================
Harga PROMO RM160.00
========================

*Cukup untuk kegunaan 1 bulan. Bergantung kepada cara penggunaan
** Harga untuk Semenanjung Malaysia
BUY NOW

Boleh juga hubungi kami melalui:

TELEFON: 013-3644144
WHATSAPP: 013-3644144
EMAIL:
sales.skiinz@gmail.com

SOALAN LAZIM (FAQ)

Pengambilan Jus SG ini sangat mudah, tak perlu bancuh atau shake. Hanya tuang ke dalam cup yang disediakan dan terus minum.

  1. Berat 80kg dan ke bawah: Minum 10ml pagi sebelum sarapan dan 10ml sebelum makan malam
  2. Berat lebih 80kg: Minum 15ml pagi sebelum sarapan dan 15ml sebelum makan malam
  3. Minum air secukupnya seharian. Formula keperluan air minuman, Berat (kg) x 33 = ? liter
  4. Elakkan pengambilan makanan/minuman manis atau bergula selepas jam 8 malam
  5. Amalkan secara konsisten

Baik, kesan perubahan adalah berbeza bagi setiap orang. Antaranya bergantung kepada faktor seperti:

  1. Jenis Gemuk
  2. Kadar Metabolisma
  3. Usia
  4. Hormon
  5. Kebersihan & Kesihatan Usus
  6. Gaya Kehidupan

Turun tetap turun, cuma pada tempoh masa yang berbeza.. ada yang cepat dan ada yang lambat.

Jus SG berfungsi membakar lemak/glukos dalam badan dan menghalang pembentukan lemak baru. Dengan bahan aktif Jus SG, ia mengawal selera makan tanpa menjadikan anda berasa lapar. Dengan cara ini, anda akan kurus dengan selamat dan berkesan.

Jus SG adalah produk jus minuman botani yang hanya mengunakan campuran bahan terpilih tanpa ada campuran bahan terlarang, selamat untuk dimakan dan ada pengesahan KKM.

KELULUSAN PENGKELASAN MAKANAN (BKKM)
No rujukan KKM: 290817/08/165

Jus SG tiada kesan sampingan seperti jantung berdegup kencang, rasa berdebar-debar, pening atau sakit kepala, cirit birit melampau dan sebagainya.

Tidak perlu. Cuma amalkan permakanan sihat dan minum air secukupnya ikut keperluan tubuh badan untuk mendapatkan kesan yang lebih cepat dan ketara.

Jus SG sesuai untuk lelaki dan wanita bermula dari umur 15 tahun.

  1. Perempuan hamil
  2. Ibu berpantang
  3. Ibu yang menyusukan anak (bawah 4 bulan)
  4. Pesakit buah pinggang dan juga pesakit darah tinggi atau pesakit kronik yang dalam pemantauan doktor
  5. Pesakit yang perlu pemantauan doktor
** Disclaimer : Kami tidak akan bertanggungjawab jika anda yang berada dalam kategori di atas mengambil Jus SG

1 botol Jus SG ini adalah 275ml. Dengan pengambilan 2 kali sehari, 10ml setiap kali pengambilan.. cukup untuk kegunaan 14 hari.

Jus SG ini hanya produk minuman botani dengan bahan-bahan yang premium lagi eksklusif tanpa bahan terlarang dan boleh digunakan tanpa was-was.

Tiada masalah. Selepas anda kurus atau sudah mendapat berat ideal dengan selamat dan berkesan dengan Jus SG, berat anda tidak akan naik semula sekiranya anda menjaga pemakanan dan amalkan gaya kehidupan sihat.

Tiada masalah, malahan formulasi Jus SG ini dapat membantu mengawal tekanan darah dengan lebih baik.

Tiada masalah. Jus SG menggunakan STEVIA yang membantu mengawal paras gula dalam darah.

Copyright ©2018 SKIINZ, All Rights Reserved.
Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini
By |2018-12-30T06:36:57+00:00December 30th, 2018|Categories: Blog|Comments Off on Sampai hati dia cakap macam tu kat aku..!

About the Author: