SKIINZ SG2019-03-21T02:48:54+00:00

Memperkenalkan suplemen SKIINZ SG…

Baik…

Suplemen SKIINZ SG nie dlm bentuk jus ya.
So, mmg mudah sgt, tak perlu nak bancuh2 atau shake2… tuang jer dan terus minum, 2 kali sehari… sblum sarapan dan sblum makan malam.

Ramai pengguna yg bg feedback rasanya sedap.. rasa Raspberry masam2 manis apalagi jika sejuk!

Owh yea suplemen SKIINZ SG nie sebotol 275ml ya… sesuai utk LELAKI dan WANITA juga 😊

KELEBIHAN SUPLEMEN SKIINZ SG

Ok… jom tgk kelebihan suplemen SKIINZ SG nie pula ya

  1. Minuman botani dgn 13 bahan2 yg premium lagi eksklusif
  2. PENTING ‼ Suplemen SKIINZ SG nie SELAMAT – bebas dari bahan terlarang yg merosakkan buah pinggang spt steroid & siburtamine… SKIINZ nie ada pengesahan KKM ya ☺
  3. Formulasi SKIINZ ini bantu berikan rasa kenyang lama, kawal selera makan, tingkatkan metabolisma, bakar lemak lebih pantas, stop pembentukan lemak baharu, bersihkan usus (detox) dan atasi sembelit.
  4. Semua ciri2 penting utk bantu turunkan berat, kempiskan perut, kawal kolesterol, kawal gula dlm darah, kawal tekanan darah dan yg penting, lebih sihat.
  5. Bukan itu jer… suplemen SKIINZ SG diperkaya dgn ciri antioksidan utk bantu tingkatkan sistem imun, tingkatkan tenaga, menghalang radikal bebas, mencegah kanser, sakit jantung, melindungi sistem saraf dan sbg anti penuaan.

Best kan..?

13 formulasi suplemen SKIINZ SG yang eksklusif dan berkualiti premium

13 Formulasi Premium Suplemen SKIINZ SG Untuk Kesihatan

1. RASPBERRY FRUIT JUICE

  • Anti-penuaan & anti-kedutan
  • Mempunyai kandungan anti oksidan yang baik untuk kulit yang cantik
  • Membantu memberikan rasa kenyang dengan kandungan serat yang tinggi
  • Membantu kestabilan paras gula dalam darah dengan indeks glisemia yang rendah

2. GREEN COFFEE BEAN

  • Membantu mengurangkan penyerapan karbohidrat
  • Membantu meningkatkan metabolima glukosa dan mengurangkan tekanan darah

3. AFRICAN BUSH MANGO

  • Membantu melancarkan proses pencernaan
  • Membantu meningkatkan kadar metabolisma badan
  • Membantu mengawal rasa lapar dengan kandungan serat yang tinggi

4. GARCINIA CAMBOGIA

  • Membantu mengawal selera makan
  • Membantu mengawal pembentukan lemak berlebihan
  • Membantu mengawal paras kolesterol
  • Membantu menurunkan dan mengimbangi paras gula dalam darah

5. WHITE KIDNEY BEAN

  • Membantu sebagai penghalang karbohidrat
  • Membantu mengawal selera makan

6. GUARANA

  • Mengurangkan sakit kepala
  • Membantu menguatkan sistem saraf
  • Membantu proses menurunkan berat badan
  • Membantu meningkatkan dan menambahkan tenaga
  • Membantu melancarkan pembuangan air besar dan kecil

7. VITAMIN C

  • Menghasilkan struktur saluran darah yang baik dan membantu sistem aliran darah.
  • Membantu penghasilan kolagen yang melembabkan kulit dari dalam dan mengurangkan kedutan dan tanda penuaan.
  • Mencerahkan kulit dari masalah jeragat dan tompok-tompok penuaan, membantu kelihatan lebih muda dan kulit lebih lembut.

8. L-CARNITINE

  • Membantu pembakaran lemak berlebihan
  • Membantu meningkatkan dan menambahkan tenaga
  • Membantu meningkatkan kadar metabolisma badan

9. TOMATO

  • Meneutralkan permukaan kulit
  • Mengecilkan liang roma dan merawat jerawat
  • Membersihkan dan menyejukkan kulit serta badan
  • Mengurangkan masalah sakit kepala, letih, susah tidur, sakit sendi, masalah penghadaman dan sakit

10. SAKURA

  • Membantu menghalang pembentukan sel kulit gelap
  • Terbukti secara saintifik membantu pembentukan kolagen untuk anti-penuaan
  • Mempunyai kandungan anti oksidan dan anti peradangan sehingga sangat baik dijadikan untuk perawatan kulit
  • Kaya dengan antioksidan yang meningkatkan keupayaan badan untuk menentang kerosakan oksidatif

13. ARGAN STEM CELL

  • Menguatkan akar rambut
  • Anti-penuaan & anti-kedutan
  • Merangsang pembaharuan sel
  • Membantu merawat masalah kulit
  • Menyegarkan dan melembapkan kulit
  • Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan.
  • Membantu membebaskan badan daripada radikal bebas yang berbahaya

Suplemen SKIINZ SG membantu anda dengan 5 fungsi yang istimewa:

Kelebihan khasiat Suplemen SKIINZ SG iaitu:

1. Menurunkan Berat Badan

Membantu menurunkan dan mengekalkan berat badan dan BMI idaman yang seimbang ataupun ideal walaupun sibuk di tempat kerja.

2. Detox

Membantu proses penghadaman dan seterusnya membersihkan usus yang berkerak atau kotor. Hasilnya, pembuangan lebih lancar dan usus yang bersih membantu penyerapan nutrisi lebih baik untuk kesan yang lebih optimum.

3. Mengawal Kolesterol

Membantu mengurangkan paras kolesterol di dalam badan yang boleh membawa kepada penyempitan pembuluh darah dan salah satu risiko tinggi untuk mendapat penyakit jantung serta strok.

4. Mengawal Gula

Meningkatkan metabolisma glukosa bagi membantu kestabilan glukosa darah. Ini mampu mencegah risiko komplikasi diabetes dan tekanan darah. Apa yang menariknya, pengurangan berat juga membantu mengurangkan risiko mendapat diabetes dan tekanan darah.

5. Kesan Anti Penuaan

Diperkaya dengan ciri anti oksidan bagi membantu pembentukan kolagen yang mencantikkan kulit dari dalam, mengurangkan kedutan dan tanda penuaan.

Suplemen SKIINZ SG nie selamat ker..?

No worries..

Suplemen SKIINZ SG ni mmg selamat, iza berusaha bagi jaminan peribadi di atas nama iza sendiri.

Sebab iza tak nak sis rasa tak selesa.

Iza pun tak mahu sis beli kalau sis tak jelas dengan produk atau tak yakin dengan iza.

Kelulusan Pengkelasan Makanan (BKKM)

➡ No. Rujukan : 290817/08/165

Okay… nie iza share pengalaman iza dulu ya

Semasa preknen anak ke4, iza ada masalah Placenta Previa Type II (uri bawah). Semasa usia kandungan masuk 6 bulan, keadaan jadi kritikal… mula bleeding. Sebulan juga iza ditahan di hospital, di bawah pengawasan doktor. Cukup 7 bulan.. semakin serius dan doktor sarankan operation (czer) sebab keadaan semakin kritikal. Alhamdulillah czer berjalan dgn baik… cuma baby yang lahir comel sangat, hanya 1.6kg dan perlu dimasukkan ke dalam incubator. Sebulan juga baby iza terpaksa tinggal di NICU sebelum dibenarkan keluar.

Berpantang selepas czer nie memang lain… bukan apa, iza tidak boleh pakai bengkung seperti 3 orang anak sebelum ini. Hurrmm… hasilnya

  1. Berat badan maintain @ 64kg jer
  2. Bila badan dah besar, confirm lah size L kan
  3. Gula dalam darah tinggi – masa preknen kuat minum teh ais hehe
  4. Kolesterol tinggi
  5. Sakit tumit
  6. Kulit kering dan kusam

Boleh bayangkan situasi iza masa tu?
Seriously semua tu buatkan iza jadi semakin stress !

Cuba berdiet, bersenam… semuanya tak menjadi. Tak konsisten pun 1 hal juga hehe.
Rasa macam dah gibap pun ada… tapi tak kan nak biarkan terus. Umo semakin meningkat!

Sehinggalah iza amalkan suplemen SKINZ SG nie. Alhamdulillah banyak membantu iza…

  1. Berat iza dah turun 11kg, skrg 53kg… BMI dalam 21 (Healthy). Sebelum nie BMI 25 (Overweight)
  2. Baju dah size S semula… boleh share dgn anak iza yg sulong, umur 21 tahun
  3. Gula dalam darah normal
  4. Kolesterol normal
  5. Sakit tumit hilang
  6. Kulit lebih lembap dan cerah

Alhamdulillah… iza bersyukur sangat dengan kesan perubahan yang mengujakan nie. Dalam usia 4 series nie… gaya kehidupan yang sihat dan seimbang sangat penting. Risau sangat sebab Overweight nie antara punca awal pelbagai penyakit berbahaya kan.

So iza sudah berubah… pastinya anda juga boleh. Apa yang penting, komitmen anda untuk mencapai berat dan BMI ideal tu ya 🙂

Ok tak mengapa, nie iza sharekan 1 lagi testimoni. Kawan iza sendiri ya…

👇🏻

Kalau nak tahu… sis Rozie nie dulunya dah rasa gibap sgt dgn berat badan yg berlebihan…

  • Pergerakan terbatas
  • Cepat penat/semput
  • Sakit lutut dan tumit
  • Pre-diabetes

Dia amalkan dgn konsisten suplemen SKIINZ SG nie bermula dari bulan Apr 2018… baru nie dia update iza, bagitau beratnya dah kurang 21kg 😊

Bukan apa, katanya… seblum nie dah try diet, tak jadi.
Selepas dah nekad nak turunkan berat… suplemen SKIINZ SG betul2 membantu.

Apa yg penting MINDSET nak berubah kena ada hehe

Macam mana, dapat lihat sendiri kan bagaimana suplemen SKIINZ SG nie dapat membantu?

Tak mengapa, jom tgk feedback pengguna2 lain pula…

👇🏻

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk suplemen SKIINZ SG yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut pengguna.

Mcmana, boleh lihat sendiri kan..?

Bila berat dah makin turun, perut makin kempis… mereka lebih berkeyakinan dgn penampilan diri yg lebih menarik setelah amalkan suplemen SKIINZ SG nie.

Bayangkan, sis setelah amalkan suplemen SKIINZ SG nie juga akan merasai kesan perubahan yg mengujakan seperti mereka 😊
Best kan?

13 KELEBIHAN KENAPA PERLU MENCUBA SUPLEMEN SKIINZ SG SEKARANG!

  1. Tidak perlu berlapar
  2. Tidak perlu diet ketat
  3. Tidak wajib bersenam
  4. Meningkatkan kadar metabolisma tinggi
  5. Membantu proses detox
  6. Meningkatkan pembakaran lemak
  7. Melancarkan proses pencernaan dan pembuangan
  8. Membantu mengawal paras kolesterol
  9. 3x lebih pantas menurunkan berat badan
  10. Meningkatkan & menambahkan tenaga
  11. 3x lebih pantas dalam mengecilkan perut
  12. Menjadikan kulit lebih cerah, lembab & halus
  13. Merawat masalah kulit seperti jeragat, jerawat & kusam

Jadi, sis pula bgmana…

Jelas semua info, ada sebarang soalan lain, atau sis dah ready nak mencuba SUPLEMEN SKIINZ SG nie skrg dan rasai sendiri kesan perubahan yang mengujakan seperti mereka?

Dapatkan skrg sementara promo masih ada, mmg sgt2 berbaloi ya 😊

BERITA BAIK..!

Kini, PELUANG bagi anda untuk mendapatkannya dan rasai sendiri kesan perubahan yang mengujakan..!

Apa yang menariknya… anda boleh dapatkan dengan harga PROMO, so LEBIH JIMAT & LEBIH NILAI

SKIINZ SG 4-Pack

SKIINZ SG (275ml) x 4 unit
Harga Pasaran RM480.00

========================
Harga PROMO RM240.00
========================

*Cukup untuk kegunaan 2 bulan. Bergantung kepada cara penggunaan
** Harga untuk Semenanjung Malaysia
BUY NOW

SKIINZ SG 2-Pack

SKIINZ SG (275ml) x 2 unit
Harga Pasaran RM240.00

========================
Harga PROMO RM130.00
========================

*Cukup untuk kegunaan 1 bulan. Bergantung kepada cara penggunaan
** Harga untuk Semenanjung Malaysia
BUY NOW

SOALAN LAZIM

Pengambilan suplemen SKIINZ SG ini sangat mudah, tak perlu bancuh atau shake. Hanya tuang ke dalam cup yang disediakan dan terus minum.

  1. Berat 80kg dan ke bawah: Minum 10ml pagi sebelum sarapan dan 10ml sebelum makan malam
  2. Berat lebih 80kg: Minum 15ml pagi sebelum sarapan dan 15ml sebelum makan malam
  3. Minum air secukupnya seharian. Formula keperluan air minuman, Berat (kg) x 33 = ? liter
  4. Elakkan pengambilan makanan/minuman manis atau bergula selepas jam 8 malam
  5. Amalkan secara konsisten

Baik, kesan perubahan adalah berbeza bagi setiap orang. Antaranya bergantung kepada faktor seperti:

  1. Jenis Gemuk
  2. Kadar Metabolisma
  3. Usia
  4. Hormon
  5. Kebersihan & Kesihatan Usus
  6. Gaya Kehidupan

Turun tetap turun, cuma pada tempoh masa yang berbeza.. ada yang cepat dan ada yang lambat.

Suplemen SKIINZ SG berfungsi membakar lemak/glukos dalam badan dan menghalang pembentukan lemak baru. Dengan bahan aktif suplemen SKIINZ SG, ia mengawal selera makan tanpa menjadikan anda berasa lapar. Dengan cara ini, anda akan kurus dengan selamat dan berkesan.

Suplemen SG adalah produk jus minuman botani yang hanya mengunakan campuran bahan terpilih tanpa ada campuran bahan terlarang, selamat untuk dimakan dan ada pengesahan KKM.

KELULUSAN PENGKELASAN MAKANAN (BKKM)
No rujukan KKM: 290817/08/165

Suplemen SKIINZ SG tiada kesan sampingan seperti jantung berdegup kencang, rasa berdebar-debar, pening atau sakit kepala, cirit birit melampau dan sebagainya.

Tidak perlu. Cuma amalkan permakanan sihat dan minum air secukupnya ikut keperluan tubuh badan untuk mendapatkan kesan yang lebih cepat dan ketara.

Suplemen SKIINZ SG sesuai untuk lelaki dan wanita bermula dari umur 15 tahun.

  1. Perempuan hamil
  2. Ibu berpantang
  3. Ibu yang menyusukan anak (bawah 4 bulan)
  4. Pesakit buah pinggang dan juga pesakit darah tinggi atau pesakit kronik yang dalam pemantauan doktor
  5. Pesakit yang perlu pemantauan doktor
** Disclaimer : Kami tidak akan bertanggungjawab jika anda yang berada dalam kategori di atas mengambil suplemen SKIINZ SG

1 botol suplemen SKIINZ SG ini adalah 275ml. Dengan pengambilan 2 kali sehari, 10ml setiap kali pengambilan.. cukup untuk kegunaan 14 hari.

Suplemen SKIINZ SG ini hanya produk minuman botani dengan bahan-bahan yang premium lagi eksklusif tanpa bahan terlarang dan boleh digunakan tanpa was-was.

Tiada masalah. Selepas anda kurus atau sudah mendapat berat ideal dengan selamat dan berkesan dengan suplemen SKIINZ SG, berat anda tidak akan naik semula sekiranya anda menjaga pemakanan dan amalkan gaya kehidupan sihat.

Tiada masalah, malahan formulasi suplemen SKIINZ SG ini dapat membantu mengawal tekanan darah dengan lebih baik.

Tiada masalah. Suplemen SKIINZ SG menggunakan STEVIA yang membantu mengawal paras gula dalam darah.

Bagi pembayaran sebelum  jam 1 petang pada hari bekerja, kami akan uruskan pengeposan pada hari yang sama juga. Tempoh penghantaran kebiasaannya mengambil masa 2-3 hari bekerja, bergantung kepada lokasi anda.

Copyright ©2019 SKIINZ, All Rights Reserved.
Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini